FIELDPOWER: de trainingstool die even veelzijdig is als de personal trainer zelf

Als personal trainer ben je continu bezig met doelen stellen voor sporters. En om die doelen te behalen, zijn per persoon weer verschillende soorten oefeningen en apparaten nodig. Hoe fijn zal het zijn om al die doelen te behalen met één simpel apparaat? Met Fieldpower is dit mogelijk! De trainingstool is geschikt voor allerlei soorten trainingen: denk aan core- en push and pull oefeningen.

Op verschillende hoogtes instelbaar 
De ankerpunten van Fieldpower kunnen op verschillende hoogtes ingesteld worden, bijvoorbeeld aan ogen of haken van suspension trainers. Hierdoor zijn er oneindig veel mogelijkheden en heeft de sporter veel bewegingsruimte. Het apparaat kan 360° draaien en kan perfect los van de voet aan een omheining, boom of doelpaal bevestigd worden. Je kunt er dus zowel in een PT-studio als ‘on the go’ mee trainen. Fieldpower is daarnaast perfect te gebruiken in combinatie andere toestellen of trainingstools.

Trainen met veel of weinig weerstand
Wil je jouw sporters een training laten doen met veel weerstand? Kies dan voor de ‘Force’ uitvoering van Fieldpower. Deze heeft één rekker die een grotere weerstand kan bieden, terwijl de andere, lichtere rekker zich nog steeds leent voor het excentrische werk.

In tegenstelling tot de klassieke weerstand-rekkers, zullen de rekkers van Fieldpower zowel excentrisch als concentrisch constant weerstand geven.

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Constante weerstand (bouwt niet op)
  • 360° bewegingsvrijheid
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Ideaal voor excentrische training
  • Gemakkelijk mee te nemen naar verschillende locaties
  • Ideaal toestel voor small group trainingen of bootcamps

 

TRAINING VIDEO’S

what the pro’s say