FIELDPOWER: DE PERFECTE TRAININGSTOOL VOOR IJSHOCKEYERS

IJshockey kent veel fysiek unieke facetten: snel voor- en achteruit schaatsen, bochten maken, stoppen en starten, de puck aan de stick voortbewegen, gerichte passes, schieten. Er wordt dus veel van professionele ijshockeyers geëist; explosiviteit, schotkracht, sprintkracht, nauwkeurigheid. Weerstandstraining en explosieve oefeningen kunnen een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van deze specifieke vaardigheden. Fieldpower is hier dankzij de unieke kenmerken het perfecte apparaat voor: zowel om blessures te voorkomen, als om sportprestaties te versterken.

Sportspecifiek trainen met Fieldpower
Het vergroten van de explosiviteit en het verbeteren van de kracht van de spieren zal leiden tot betere en snellere ijshockeybewegingen. De rekkers van Fieldpower kunnen worden gebruikt als extra weerstand. Fieldpower biedt zo oneindige mogelijkheden voor ijshockeyers: denk aan onder andere overspeed training, voorwaartse- en achterwaartse starts en passen met weerstand, interval training en conditionele drills. Allemaal met één enkel apparaat. Nog een groot voordeel, is het bereik: de Fieldpower XL reikt tot 21 meter ver. Zo kan de Fieldpower ingezet worden om op het ijs te trainen. Ook is het apparaat met 7 kg (Fieldpower multi) of 11 kg (Fieldpower XL) makkelijk te verplaatsen. Droogtraining, off ice training, ijstraining, oefeningen op locatie… Alles is mogelijk!

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

ICE HOCKEY TRAINING VIDEO’S

what the pro’s say