EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

Meer kracht, meer explosiviteit, meer stabiliteit.

Hoe atletisch je ook bent, het menselijk lichaam heeft zijn beperkingen. Dan komt de FieldPower van pas. Een revolutionair trainingsapparaat dat uw grenzen zal verleggen. Of u nu professioneel atleet bent die voor een belangrijke wedstrijd traint, of fysiotherapeut die zijn revalidatieprogramma een boost wil geven – de FieldPower zal de manier waarop u traint voor altijd veranderen.

De limiet bestaat niet

Meer kracht, meer explosiviteit, meer stabiliteit. FieldPower biedt een altijd aanwezige kracht tijdens elke sportspecifieke actie. Verbeter uw wendbaarheid, stabiliteit, versnelling, verticale sprongkracht en meer met een vrijwel constante weerstand. De FieldPower maakt elk type beweging mogelijk door gebruik te maken van weerstand vanuit elke richting, vanuit elk deel van het lichaam. De mogelijkheden zijn eindeloos.

EÉN APPARAAT, onbeperkte gebruiksmogelijkheden

HET VERHAAL ACHTER FIELDPOWER

De FieldPower is ontworpen door Martin Huizing: een inspanningsfysioloog en biomechanicaspecialist. Hij is een voormalig sprinter en hordeloper, en is momenteel werkzaam als atletiek-, tennis- en profvoetbaltrainer.

Als trainer is Martin Huizing altijd al op zoek geweest naar innovaties die de trainings- en revalidatieresultaten verbeteren. Apparaten die een vrijwel constante weerstand bieden, bestaan al en hebben bewezen effectiever te zijn dan andere stimulatievormen, zoals training met gewichten, maar hij ontdekte ook de beperkingen van de systemen die op dit moment beschikbaar zijn.

Om tegemoet te komen aan de vele verzoeken van trainers en fysiotherapeuten ontwikkelde hij de FieldPower. Nu is het eindelijk mogelijk om weerstand in elke richting te hebben op elk lichaamsdeel naar keuze.

Wat de professionals zeggen