FIELDPOWER: DE PERFECTE TRAININGSTOOL VOOR FYSIOTHERAPEUTEN

Iedereen komt bij de fysiotherapeut met een ander doel. Als fysiotherapeut help je het ene moment iemand bij een revalidatieproces en een uur later train je een jongere. Om al die verschillende doelen te realiseren, zijn weer allerlei soorten trainingsapparatuur nodig. Hoe zou je het vinden om één trainingstool te hebben die door al die mensen te gebruiken is?

 

Iedereen kan veilig trainen met Fieldpower

Fieldpower kun je voor elke situatie inzetten. Je kunt er snelheid en explosiviteit mee trainen en het inzetten voor iemand die revalideert. De oefeningen die je met Fieldpower kunt uitvoeren, zijn eindeloos: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills. Door de wendbaarheid van het toestel kan je in elke richting werken en het lichaam in elke bewegingsrichting prikkelen.

En er zijn nóg meer voordelen als je kiest voor Fieldpower! Je neemt het apparaat gemakkelijk mee. Of je nu op huisbezoek gaat of op locatie wilt trainen; het kan allemaal. En werk je met een atleet die specifieke oefeningen wil uitvoeren op het sportveld? Ook dan komt het toestel goed van pas. Dus maak het jezelf én je cliënt makkelijk en ga aan de slag met Fieldpower!

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

 

 

REHABILITATIE VIDEO’S

what the pro’s say