FIELDPOWER: dé ideale tool voor een sportspecifieke training

Als trainer werk je met een hoop verschillende sporters, en al die mensen hebben een eigen plan van aanpak nodig. Sportspecifieke training is voor veel sporters dan ook niet meer weg te denken uit het trainingsschema. Logisch, want tijdens deze manier van trainen wordt onder andere gewerkt aan het verbeteren van de explosiviteit en snelheid. Ook heeft het een positief effect op het voorkomen van blessures.
Hoe pak je sportspecifieke trainingen het best aan als (personal) trainer? Je hoeft in elk geval geen hele lading aan apparaten uit de kast te halen. Het kan een stuk simpeler! Fieldpower biedt oneindige mogelijkheden voor sporters: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills doen. Allemaal met één enkel apparaat. 

Een hele training doen met één apparaat
Fieldpower is de perfecte trainingstool om snelheid en explosiviteit mee te trainen, door de relatief lichte weerstand van het apparaat. De weerstandsbanden kunnen worden gebruikt als extra weerstand voor de sporter. Door de gelijkmatige opbouw van de weerstand bestaat er met Fieldpower geen piekbelasting, wat je wel hebt wanneer je met gewichten traint. En door de trekkracht van het apparaat, wordt het lichaam gestimuleerd om te stabiliseren. Dit maakt het een perfecte tool voor onder andere balans-, core- en krachttraining.

Fieldpower is perfect voor sporttrainers. Het is inzetbaar voor allerlei verschillende sporters. Ook is het apparaat makkelijk te verplaatsen. Buiten trainen, binnen sporten, oefeningen doen op locatie… Alles is mogelijk! Nog een groot voordeel, is het bereik: de Fieldpower XL reikt tot 21 meter ver. Sporters kunnen dus trainen in een enorm bereik en hebben alle vrijheid om lekker te bewegen. 

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

sport TRAINING VIDEO’S

what the pro’s say