FIELDPOWER: DE PERFECTE TRAININGSTOOL VOOR TENNISSERS

Tennissers hebben te maken met veel explosieve bewegingen: starten en stoppen, wenden en keren, springen en landen, draaien en vele bovenhandse bewegingen. Al deze acties vereisen een perfecte coördinatie om elke tennisslag tot een geslaagd einde te brengen. Dit vergt veel van een lichaam en om blessures te voorkomen zijn kracht- en stabiliteitstraining dan ook ontzettend belangrijk. Fieldpower is hier dankzij de relatief lichte weerstand het perfecte apparaat voor. En niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook om sportprestaties te verbeteren.

 

Sportspecifiek trainen met Fieldpower

Het vergroten van de explosiviteit en het verbeteren van de kracht van de spieren zal leiden tot betere en snellere tennisbewegingen. De rekkers van Fieldpower kunnen worden gebruikt als extra weerstand. Fieldpower biedt zo oneindige mogelijkheden voor tennissers: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills. Allemaal met één enkel apparaat. Nog een groot voordeel, is het bereik: de Fieldpower XL reikt tot 21 meter ver. Zo kan de Fieldpower op het gehele tennisveld ingezet worden. Ook is het apparaat met 7 kg (Fieldpower multi) of 11 kg (Fieldpower XL) makkelijk te verplaatsen. Buiten op de baan, binnen in de tennishal, oefeningen op locatie… Alles is mogelijk!

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

TENNIS VIDEO’S

what the pro’s say