VIND EEN ANTWOORD OP UW VRAAG

VERZENDING & BETALING

  • Directe bankoverschrijvingen: Maak uw betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik uw bestel-ID als betalingskenmerk. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat wij het geld op onze rekening hebben ontvangen.
  • Creditcard.
  • iDeal.
  • Bancontact.

Bestellingen hebben een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen. Zodra het pakket is verzonden, wordt een e-mail verstuurd met het volgnummer van het pakket.

Afhankelijk van het land van bestemming kunnen douaneformaliteiten van toepassing zijn.

EU: wij verzenden alle bestellingen vanuit Nederland via GLS.

Zodra uw bestelling het magazijn heeft verlaten, ontvangt u van onze uitvoeringspartner een verzendbericht met volginformatie en een link naar de website van de transporteur.

De totale levertijd varieert per locatie. Enkele algemene schattingen na verwerkingstijd zijn:

  • Nederland: 2 werkdagen
  • België: 2 werkdagen
  • De rest van Europa: tussen 2 en 5 werkdagen

OVER HET PRODUCT

De Fieldpower multi en Multi force zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en lichtgrijs. De Fieldpower XL is alleen verkrijgbaar in donkergrijs.

De Fieldpower Multi combi en Force combi hebben een maximaal bereik van 11 meter. De Fieldpower XL combi heeft een maximaal bereik van 21 meter.

Fieldpower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen. De Fieldpower levert een unieke, vrijwel constante weerstand bij zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

Fieldpower XL, met 2 x dubbel bereik, is ideaal voor sportspecifieke trainingen (sprints, tennis, voetbal, basketbal, ijshockey, enz.). De kolom heeft 2 lichte tot middelzware koorden (1,5 tot 7 kg, tot 14 kg per koord in dubbele instelling). Beide koorden hebben een multi-instelling voor 3-dimensionale krachtrichting. Maximaal bereik is 21 meter (10 meter met dubbele instelling).

Fieldpower Multi Force is ideaal voor krachttraining en intensievere krachttraining, ook goed voor revalidatietraining. Wordt meestal gekocht door personal trainers, sportclubs en fysiotherapeuten. De kolom heeft 2 koorden, 1 zwaar (5 – 18 kg) en 1 licht tot middelzwaar (1,5 – 7 kg, tot 14 kg per koord in dubbele instelling). Het licht tot middelzware koord heeft een multi-instelling voor 3-dimensionale krachtrichting. Maximaal bereik is 11 meter (5 meter met dubbele instelling).

Fieldpower Multi (Medium), ideaal voor lichte tot middelzware weerstandstraining of revalidatie. Ideaal voor Fitness en revalidatie. De kolom heeft 2 lichte tot middelzware koorden (1,5 tot 7 kg per koord, tot 14 kg per koord in dubbele instelling). Beide koorden hebben een multi-instelling voor 3-dimensionale krachtrichting. Maximaal bereik is 11 meter (5 meter met dubbele instelling).

De Fieldpower Multi combi en Force combi 8,5 kg. De Fieldpower XL combi 11,5 kg.

Het basisstation heeft kleine wieltjes waardoor de Fieldpower zeer gemakkelijk te verplaatsen is, ook wanneer deze gevuld is met water (55 liter) of zand. Heel belangrijk: Om de voet te verplaatsen, tilt u deze op door uw handen in de inkeping aan de voorzijde te plaatsen, totdat hij op zijn wielen rolt. Til de voet nooit aan de kolom op (gebruik de kolom als hefboom).

Inclusief een multi-contact vest, 360 riem, palmriemset, enkelriemset, bovenbeenset, 2 riembanden, gebruiksaanwijzing.