FIELDPOWER: DE PERFECTE TRAININGSTOOL VOOR VOETBALLERS

Een goede motoriek en balgevoel zijn tegenwoordig lang niet meer genoeg voor voetballers. Sprongkracht, sprintsnelheid en schotkracht: er wordt veel van spelers geëist. Weerstandstraining en explosieve oefeningen kunnen een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van deze specifieke vaardigheden. Fieldpower is hier dankzij de unieke kenmerken het perfecte apparaat voor: zowel om blessures te voorkomen, als om sportprestaties te verbeteren.

Sportspecifiek trainen met Fieldpower

Het vergroten van de explosiviteit en het verbeteren van de kracht van de spieren zal leiden tot betere en snellere voetbalbewegingen. De rekkers van Fieldpower kunnen worden gebruikt als extra weerstand. Fieldpower biedt zo oneindige mogelijkheden voor voetballers: denk aan onder andere squat jumps, uitvalspassen en conditionele drills. Allemaal met één enkel apparaat. Nog een groot voordeel, is het bereik: de Fieldpower XL reikt tot 21 meter ver. Zo kan de Fieldpower ingezet worden om op het voetbalveld te trainen. Ook is het apparaat met 7 kg (Fieldpower multi) of 11 kg (Fieldpower XL) makkelijk te verplaatsen. Buiten op het veld, binnen in de zaal, oefeningen op locatie… Alles is mogelijk!

EEN UNIEK TRAININGSAPPARAAT

FieldPower biedt een revolutionaire manier van trainen zonder beperkingen.
De FieldPower levert een unieke, vrijwel constante weerstand tijdens zowel excentrische als concentrische bewegingen bij lage en hoge snelheden. Met weerstand in elke richting is dit het perfecte apparaat voor weerstands- en assistentietraining.

KENMERKEN:

  • Gemakkelijk te vervoeren (7 of 11 kg)
  • Gemakkelijk te verbinden met elke kolom met behulp van twee riemen
  • Vrije 360 graden rotatie bij plaatsing op de voet
  • Vrije verplaatsing met twee wielen onder de voet
  • Vrije krachtrichting door de vier blokken te verbinden met een willekeurig bevestigingspunt 3D-krachtrichting

VOETBAL TRAINING VIDEO’S

what the pro’s say